Associació de Veïns de Bellvitge

Setembre 13, 2008

Brutícia de l’AVE a l’Avinguda Amèrica, una setmana després

Una setmana desprès i la bruticia sense recollir.

Dissabte 13 de setembre, una setmana després i la brutícia sense recollir.

Ja sé que aquest tema pot ser que no tingui molta importància i que passa a una molt petita part de Bellvitge, i afecta a molt poca gent, encara que pot ser que es repeteixi a altres llocs del barri, però és que el tinc, jo, el que redacta aquesta pàgina, al costat de casa i m’és molt fàcil fer el seguiment. No cal dir que si teniu cap fotografia o queixa sobre aquests temes podeu enviar-la al correu de la web i la publicarem amb molt de gust.

Dèiem al missatge del dia 8 de setembre que entre aquesta brutícia hi havia objectes perillosos i que per aquest lloc jugaven molts nens. Deia que es treu la tanca de seguretat quan la zona ja és segura, i no quan està així, ple de restes de les obres. Ja han fet la neteja de la zona de l’aparcament, just al costat, però no entenc per què no han recollit aquesta brutícia. Pot ser que sigui necessari avisar, però si és així, si que ja no entenc res, de totes maneres he trucat ara mateix a la guàrdia urbana i m’han atès molt be,… m’han dit que enviaran uns agents per veure que es pot fer.

La fotografia és en blanc i negre per que compareu amb les fotografies dels anys 70 que hi ha penjades a flickr, veureu, si deixem d’un costat la roba i l’aspecte més modern dels nens, que no hi ha tantes diferències. En aquesta petitíssima zona de Bellvitge hi ha una mancança d’atenció pels serveis públics, i esperem que ningú prengui mal, sobre tot pels ferros i per la manca de tanca cap a les vies.

5 comentaris »

 1. i ja portem dues setmanes!

  Comentari per AVBellvitge — Setembre 19, 2008 @ 8:54 am

 2. Avui torno a trucar a la Guàrdia Urbana, m’atenen molt be i recuperen l’incidència de fa una setmana. Es veu que, una vegada vaig trucar el dissabte passat, va vindre un agent a comprovar l’estat de la zona i poseriorment van trucar a l’empresa responsable (Adif?, Sacyr?,…) per que ho netegés. Acció que encara no s’ha fet.

  Segons la Guàrdia Urbana ara trucaran un altre vegada a l’empresa responsable amb més èmfasi.

  Si algú vol treure conclusions, o te experiències similars, endavant!

  Comentari per AVBellvitge — Setembre 20, 2008 @ 5:55 pm

 3. Ahir dimarts van netejar la zona de brutícia però es deixen els ferros clavats a terra i tot ple de cables de ferro, tampoc instal·len la tanca de les vies. Per tant el perill continua.

  Vaig a la regidoria i empleno una instància explicant el que hi ha. M’atenen molt be i entenen el problema,…

  Comentari per AVBellvitge — Setembre 24, 2008 @ 8:08 am

 4. Ahir divendres, suposo que els de la constructora contractada per Adif, van aprofitar que havien de desmantelar la base de formigó que veieu a la fotografia per acabar de “netejar” la zona i eliminar els ferros que havien deixat clavats al terra i que posaven en perill els nens que allà juguen sovint.

  No està malament, des del 6 de setembre, que van retirar les tanques de seguretat, fins al 24 d’octubre,… això és velocitat, després de dues trucades a la urbana i de presentar una instància a la regidoria,… 48 dies per treure uns ferros del terra, i encara la zona no és segura, ja que no estan instal·lades les dues tanques que manquen i haurien de separar la zona de les vies del tren.

  Com veieu, així funcionen les coses.

  Comentari per AVBellvitge — Octubre 25, 2008 @ 1:32 pm

 5. Queda claro como funciona la administración cuando toca los intereses más inmediatos del día a día de los ciudadanos. Lamentablemente hay que manifestar claramente que no llega al aprobado, es manifiestamente Insuficiente !

  Comentari per Amalvigio — Octubre 25, 2008 @ 2:23 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: