Associació de Veïns de Bellvitge

Setembre 18, 2008

Reunió de l’AV de Bellvitge amb l’Alcaldessa

Filed under: Relacions,URBANISME — AVVBellvitge @ 11:41 pm
Tags: , ,

Com sabeu, per exemple si heu entrat a canal-h, ahir ens vam trobar amb l’alcaldessa i molts altres càrrecs municipals per discutir diferents temes que afecten o afectaran al nostre barri i entorn. Aquesta reunió va consistir en un recorregut per diferents zones del barri que es van considerar motiu d’atenció i per una posterior reunió a l’Ajuntament.

Entre els dos actes vam tenir l’oportunitat de sumar-nos a la concentració que es va produïr a l’Ajuntament per tal de fer un minut de silenci i llegir un comunicat en contra de la violència de gènere, amb motiu de la mort d’una veïna del nostre municipi. Encara que un dia desprès, l’AVV també es vol sumar a la repulsa contra aquests tipus de fets i al desig de que no es tornin a produïr mai més ni aquí ni enlloc

Tornant a la trobada amb els membres de l’Ajuntament, hem de dir que es van tractar molts temes i de molta complexitat i envergadura, com són el soterrament de la Gran Via, el de Rodalies, la realització del Biopol, la construcció de la central tèrmica, els diferents aspectes del Parc de la Marina, la pista d’atletisme i altres nous elements de la zona esportiva, els terminis de construcció de l’escola bressol, la proposició d’un nou casal d’avis, i molts altres, en la seva majoria d’urbanisme.

No ens ha donat temps a estudiar, discutir i treure conclusions de les diferents propostes, el suficientment consensuades entre els membres de la Junta, per tal de presentar-les aquí, però ho farem aviat. Són temes en diferents terminis, i que encara que semblin aïllats tenen possibles interconnexions que hem de valorar. Mica en mica entre tots anirem desgranant la magrana. Esperem que col·laboreu com a veïns afectats que sou i feu servir el vostre poder de decisió mitjançant l’AV.

D’altra banda degut a que el llistat de temes a tractar a la reunió el vam proposar al juny i degut a que no disposàvem de molt temps, no vam poder entrar en els últims temes que han anat sortint,… però ja entrarem.

Anuncis

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: