Associació de Veïns de Bellvitge

Novembre 25, 2008

Fotografies de Cal Masover Nou

img_6709p

img_6715p

img_6719

img_6712p

img_6706p

img_6717p

img_6727p

Aquest edifici apunt de caure és Cal Masover Nou, també denominat Manso Tarragona. Es va construir al segle XVII i segons la Web del Departament de Cultura és d’estil Barroc.

Al 2004 ERC va alertar sobre la situació de l’edifici, i va demanar a l’Ajuntament que parles amb la propietat per realitzar una rehabilitació. Ja han passat uns anys i l’aigua entra dins cada vegada que plou. La seva estructura de fusta cada dia es troba en pitjor estat, fins i tot han tingut que estintolar-la .

Avui està clar que qui va comprar aquesta casa i els terrenys que l’envolten no pensava en restaurar-la, sols pensava en especular amb el terreny, en esperar a que l’Ajuntament requalifiques per construir més edificis. Mentrestant ningú fa res i aquest patrimoni catalogat i ¿protegit? de la ciutat el trobem així, pel terra.

Podeu trobar més infromació sobre el patrimoni arquitectònic de la ciutat a la web de l’Ajuntament sobre Instruments de planejament aprovats definitivament si busqueu a l’any 1985 (P.E.P. PROTECCIÓ PATRIMONI ARQUITECTÒNIC, Molt interesant, amb un plànol general de la situació de tots els edifics de la ciutat, encara que sense llegenda, i també plànols del Plan General Metropolitano de Ordenación Urbana) i també a l’any 2001 (P.E. PROTECCIÓ PATRIMONI ARQUITECTÒNIC)
Anuncis

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out / Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out / Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out / Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out / Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: