Associació de Veïns de Bellvitge

Desembre 18, 2008

Afegeix-te a la plataforma!!

Si sou membres d’una entitat i esteu d’acord amb el  MANIFEST DE LA PLATAFORMA PER A LA CONSERVACIÓ DE LA ZONA AGRÍCOLA DE L’HOSPITALET I CONTRA L’ESPECULACIÓ IMMOBILIÀRIA afegiu-vos a la plataforma dins de la seva pàgina. Estem oberts a qualsevol col·lectiu de qualsevol tipus. Actualment fem reunions semanals i la pròxima és aquest divendres a les 18:30 a les nostres instal·lacions.

A aquestes mateixes pàgines podeu trobar totes les notícies que han sortit sobre el tema, tots els arguments en contra i a favor. Documents, fotografies i plànols. si necessiteu més informació també  la podeu demanar mitjançant correu electrònic a avvbweb@gmail.com

Aquests son els comentaris de les dues últimes organitzacions afegides a la plataforma:

180px-ct_up“Creiem que la construcció de noves edificacions, i en conseqüència la desaparició d’aquest sòl, és un error polític, que mostra com la nostra classe política no ha après res de la situació crítica en la que es troba la nostra comarca (falta de recursos hídrics, crisi del sector de la construcció). Les úniques propostes que posen damunt la taula són “más de lo mismo”, i ens aboquen encara més a un desmesurat creixement urbà i industrial que no aporta cap valor afegit a la comarca”

______seo-color6“la pèrdua de l’espai agrícola de l’Hospitalet posa de manifest una absoluta manca de respecte per la conservació dels valors humans tradicionals i a la vegada un desinterès per la sostenibilitat, reptes com fer compatible la convivència de dos espais urbà i agrari poden servir com a exemples de polítiques de sostenibilitat, la resta només són paraules que davant de situacions com aquesta deixen clar que no hi ha cap intenció darrera”

“Després es demanarà als ciutadans que s’utilitzi el transport públic, es redueixin els consums energètics i es destriï la brossa però on està l’exemple que els líders han de donar? On les autèntiques polítiques de sostenibilitat, o és que aquesta no ha de tenir en compte els valors naturals, el paisatge i el patrimoni?”

Anuncis

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: