Associació de Veïns de Bellvitge

Març 8, 2009

8 de març, dia internacional de la dona

Ahir es va publicar a la web canal-h:

Aquest diumenge: ruta de les dones, per Bellvitge
L’Ajuntament i els grups de dones de la ciutat protagonitzen l’acte central del Dia de la Dona el 12 de març a La Farga, enguany dedicat a la participació. Tot i això entitats i partits polítics han convocat altres activitats paral·leles. Aquest cap de setmana una de les activitats serà diumenge al barri de Bellvitge, on el Museu ha organitzat un recorregut històric amb guia batejat com la “Ruta de les dones”, per posar de manifest la participació de les dones en la construció de la ciutat. La durada de la ruta és de dues hores aproximadament i comença a les 11h. El punt de sortida és el Museu d’Història de L’Hospitalet (c. Joan Pallarès, 38- Telf: 93 338 13 96)”

Si busquem a la web del Centre d’Atenció i Informació de la Dona, no diu res a la seva agenda.  A la web del museu es pot trobar aquest fulletó sobre la Ruta de les Dones però no diu res d’aquesta activitat.

L’única activitat que actualitza la pàgina d’activitats i agenda de la web del museu és el CAMINA’M, que organitza L’Àrea Esportiva del Club Muntanyenc L’Hospitalet amb la col·laboració de la Secció de Muntanya i a la qual el Museu d’Història dona suport. Segons aquesta web, la pròxima caminada és PLAÇA MOSSÈN HOMAR – ERMITA DE BELLVITGE però està programada pel dia 25.10.2008. També diu que es pot trobar més informació a la web del Club Muntanyenc l’Hospitalet, però al moment de publicar aquest missatge “el lloc esta temporalment fora de servei”

Sentim oferir aquesta notícia amb aquesta antelació i amb sols amb aquesta informació.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: