Associació de Veïns de Bellvitge

Abril 2, 2009

02.04.2009 18:30h – Assemblea Ordinaria Anual

Filed under: ASSOCIACIÓ — AVVBellvitge @ 12:01 am
Tags: , , , ,

asambleapCom ahir vam dir d’explicar alguns temes sobre associacions de veïns, aprofitant l’anunci, explicarem el que és una assemblea de veïns.

Doncs be, l’AV de Bellvitge te aproximadament uns 1400 socis i sòcies (un 17% del barri), i  l’assemblea és el moment en que es convoquen. Normalment no venen tots, encara que ens agradaria,… com també ens agradaria que en comptes d’un 17 fos un 100%. Per una AV la participació ciutadana és el fi, el mitjà i el mètode.

Continuem,… hi han dos tipus, l’assemblea ordinària, com aquesta que es fa demà, i  que es realitza una vegada a l’any, i les extraordinàries, on la seva quantitat depèn dels fets que succeeixin al llarg de l’any.

Al primer tipus es nombren els càrrecs de la junta, s’aproven els comptes de l’any anterior i el pressupost anual. Hi ha molta  participació dels socis i es fa un repàs dels fets ocorreguts durant l’any amb la valoració de l’actuació de la junta. És tancada i únicament és pels socis. Totes les decisions de les assemblees ordinaries són d’obligat compliment per tots els socis ja que és l’òrgan amb més pes de la nostra associació de veïns.

El segon tipus es convoca si hi ha cap problema o simplement per informar als socis. Si no recordo malament l’any passat es va convocar pel tema de la construcció del centre de discapacitats psíquics i pel tema de l’oposició a l’edificació al sector de Cal Trabal. Les extraordinàries poden ser convocades per la junta, per una part dels socis o per un grup de treball, i com queda clar es convoquen quan hi ha un tema a tractar de gran importància i on és necessari informar a tots els socis i veïns. Aquestes convocatòries normalment en el cas de l’AV de Bellvitge es fan obertes a tot el barri.

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: