Associació de Veïns de Bellvitge

Juliol 22, 2009

La “Torre Montilla” sembla que tampoc es construirà

El que anava a ser l’edifici més alt del Baix Llobregat (deixant fora el forn de Cementos Molins SA a Sant Vicenç dels Horts) i que es volia construir dins del World Trade Center Almeda, al barri veí de l’Almeda a Cornellà, sembla ser que no serà possible, segons el diari Expansion: “Un conflicto entre WTC Almeda Park y la familia Cabarrocas hace que un parque empresarial se quede sin un rascacielos de cien metros impuesto por el presidente de la Generalitat (…)”

És que segons el diari ADN “El sector hotelero de Barcelona frena el ritmo. La crisis no sólo afecta a los establecimientos en marcha. También a los que tenían previsto abrir sus puertas en breve. Hay un dato muy elocuente: sólo 10 de los 20 hoteles que tenían previsto inaugurarse este año podrán hacerlo”(…)”64,7% es la ocupación media de los hoteles barceloneses durante el primer semestre de este 2009. Un 8,3% menos respecto al año anterior”

torrewtc

A aquest document hi han més dades sobre el aparthotel Torre WTC de 95 m dels arquitectes Carlos Ferrater i Xavi López. Per comparar alçades: l’Hesperia Tower te 105 m i l’hotel vermell de Toyo Ito (Torre Fira 2) a la plaça Europa arriba fins als 117 m.

Anuncis

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: