Associació de Veïns de Bellvitge

Juliol 24, 2009

Campanya “Aa” (Avisar a)

avisa a

El Ministeri de l’Interior, juntament amb la Creu Roja, ha presentat una nova campanya de conscienciació que vol prestar més suport als serveis d’emergència i als cossos de seguretat que durant tot l’any vetllen per la nostra integritat, i que a l’estiu intensifiquen les seves tasques a les carreteres.

Sota el nom d’“Aa”, “Avisar a” és una iniciativa que té com a objectiu aconseguir que el major nombre de ciutadans afegeixi a l’agenda del seu telèfon mòbil el contacte “Aa”, seguit del nom de la persona a la qual caldria trucar en cas d’emergència, i identificar així el número de contacte, que apareixeria sempre com el primer contacte de l’agenda de telèfon. Si es desitja afegir més persones a qui avisar en aquestes situacions, Creu Roja i Interior aconsellen que s’afegeixin a la llista de contactes de la manera següent: Aa1, Aa2, etcètera.

Amb aquesta iniciativa es pretén que el contacte Aa permeti als serveis d’emergència i els cossos de seguretat contactar de forma ràpida amb l’entorn de les víctimes d’accidents. A més d’aquesta aplicació en matèria de trànsit, la mesura es pot estendre a altres situacions d’emergència.

La Creu Roja de L’Hospitalet farà una campanya informativa sobre el telèfon Avisar a i editarà cartells i fulletons que seran a l’abast de tothom als equipaments públics.

Nokia també es va afegir ahir, ja veurem el que fan les operadores telefòniques (Telefónica, Vodafone, Yoigo y Orange) que són les que poden enviar-nos un missatge a tots amb el contingut d’aquesta campanya.

Anuncis

1 comentari »

  1. A casa tots ho hem fet. Gracies!
    Una salutació.

    Comentari per emma — Juliol 27, 2009 @ 8:29 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: