Associació de Veïns de Bellvitge

Juliol 27, 2009

Exposició “De Barcelona al món” a Bellvitge Art

Bellvitge Art és l’àrea cultural de l’Hospital Universitari de Bellvitge. El seu objectiu és fer més confortable l’estada dels malalts i ser un factor de motivació per als professionals de la institució. Entre les seves activitats més significatives hi ha el funcionament permanent de dos espais d’exposicions, l’un situat al vestíbul de l’edifici de Consultes Externes, i l’altre a la planta baixa de l’edifici principal. Des de fa 19 anys dibuixants, pintors, fotògrafs i escultors col·laboren amb les seves expressions artístiques amb l’hospital per tal d’oferir una programació contínua d’exposicions.

Des del 20 de juliol al 14 d’agost es presenta el treball De Barcelona al món, on Miquel Cazaña (il·lustracions) i Pau Mota (textos) ens donen una visió molt personal de la immigració a Barcelona.  Amb una combinació d’aquarel·les i textos, els artistes retraten, durant un dia, la vida, els conflictes, la lluita i les contradiccions dels immigrants que tracten d’adaptar-se a la seva nova realitat. Un projecte singular que reflexa l’expressivitat de les situacions viscudes a partir d’apunts al natural, dibuixats per l’autor amb la seva ma esquerra (ell és dretà) i recollits en un llibre.

Aquesta exposició ja ha passat pel Centre Cultural La Casa Elizalde, pels Centres Cívics Joan Oliver “Pere Quart”,  Can Castelló o pel de la Sedeta.

cazaña

Feu un comentari »

Encara no hi ha cap comentari.

RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: