Associació de Veïns de Bellvitge

Setembre 4, 2009

Nou CEIP La Marina

Filed under: CEIPs,EDUCACIÓ,URBANISME — AVVBellvitge @ 12:01 am
Tags: , ,

Deixem uns plànols del projecte del pla especial urbanístic de concreció volumètrica i d’ús de l’equipament docent a la rambla de la Marina, núm. 408 al barri de Bellvitge, aprovat el 14 de maig de 2009, l’aprovació es va publicar al DOGC el dia 6 de juliol. Aquests plànols no han de ser necesariament els definitius ja que no s’han tret del projecte de construcció.

Segons un article de la web canal-h del dia 14 de juliol 2009 “Els alumnes del CEIP La Marina podran iniciar amb total normalitat les classes el proper 14 de setembre, ja que mentre es construeix el nou edifici a l’espai que ocupava el gimnàs de l’escola, els alumnes continuaran estudiant a l’edifici vell. Quan arribi Setmana Santa, les obres hauran acabat i serà llavors quan es produirà el trasllat al nou edifici”

Pels amants de les obres també deixem unes imatges realitzades el 5 de juliol de 2009, on ja s’havia realitzat l’enderrocament del gimnàs i s’estava netejant l’espai.

collegimarina

collegimarina-A

collegimarina-b

collegimarina-c

collegimarina-d

Anuncis

9 comentaris »

 1. Per ho que es veu al planol el nou CEIP tindra 2 edificis principals. El mes centrat a la parcela de 3 plantes i el parvulari que nomes tindra una planta.

  Algu sap si aquestes altures son definitives?

  Comentari per Miquel — Setembre 6, 2009 @ 11:10 pm

 2. Hola Miquel, normalment no són molt diferents en quant a superficies i alçades però si tens molt interés hauries d’anar a la regidoria del districte a veure si allà tenen el projecte definitiu.

  Comentari per AVBellvitge — Setembre 7, 2009 @ 12:54 pm

 3. hola ve yo crec que es una mica regular aquet cole el antic tindria que estar mes net o noto molt vell i magradaria que pusesis alguna foto de com va el cole per dins pero tambe per fora i fotos del vell i del nou

  Comentari per lucia — Novembre 5, 2009 @ 9:19 pm

 4. Hola Lucia, una veïna, la Mari Carmen, ens deixarà unes fotografies que ha fet des d’un edifici proper, a veure si la setmana que ve les podem ficar al bloc (ara mateix estan al grup de facebook “CEIP LA MARINA – Bellvitge”

  Comentari per AVBellvitge — Novembre 7, 2009 @ 1:58 pm

 5. hola a tots, soc la Lidia de 4t i és una al.legria estar a l’escola nova La Marina i és molt uapaa i menys mal de q puc disfrutar-la, més o menys 2 anys.
  ¡¡dew amics!!

  Lidia panadero

  Comentari per lidia — Abril 24, 2010 @ 11:56 pm

 6. Hola,com esteu?
  La veritat és que l’escola nova és molt bonica jo ara mateix faig 6è,i estem a 15 de juny de 2010 falta poc per acabar 6è.
  L’escola es molt bonica y almenys jo he pogut disfrutarla 2 mesos.
  Jo tinc molts records de l’escola vella.
  Jo estic en La Marina desde de P-3 i la veritat és que a cambiat molisím l’escola
  bueno amics un peto
  DeeU!

  Comentari per grace — Juny 15, 2010 @ 3:15 pm

 7. ola soc la sara en fa molta pena de ce la escola vella estigi al terra i m’hen recordo de ce embaig caura un munt de begades i axo ce nes un recor tambe la feste de fin de curs ce em vaig trancar una ungla amb un carro de l’IKE i em vaig fe un mal increiple.

  jajajajajajajajajajajajaja

  sara

  Comentari per Sara Martínez — Setembre 3, 2010 @ 12:41 pm

 8. ola soy la sara hace mucha pena de ce la escuela vieja esté en el suelo y m’hen recuerdo de ce embaig caera un montón de begades y axo ce nas un recorrido también la tando de fin de curso ce me roto una uña con un carro del IKE y me fe un mal increiple .

  jajajajajajajajajajajajaja

  sara

  Comentari per Sara Martínez — Setembre 3, 2010 @ 12:42 pm

 9. hola esto es lo ce pasa cuando esta biejo la escuelapero no inporta lo mejor es ce tenemos mas cosas ce recordar el biejo marina pero os aseguro ce nadie puede desacerse de la nueva escuelaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

  Comentari per Sara Martínez — Setembre 24, 2010 @ 8:21 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Crea un lloc web gratuït o un blog a Wordpress.com.

%d bloggers like this: