Associació de Veïns de Bellvitge

Octubre 27, 2009

IV Certamen de Poesía Luz De Luna

Filed under: >>AGENDA — AVVBellvitge @ 12:01 am
Tags: , , , ,

luzdelunaivcertamen

En aquest premi podran optar autors des dels 16 anys d’edat; queda exclosa de la participació, la Junta Directiva de l’Entitat. S’acceptaran dos poemes per autor/a amb un mínim de 14 versos i un màxim de 50, que seran lliures de forma i contingut. Hauran ser inèdits i no premiats. Els poemes en el seu revers hauran de portar un pseudònim i un número de telèfon de contacte de l’autor.

La recepció dels poemes es farà a les urnes instal·lades a totes les Biblioteques de L’Hospitalet; en el domicili de l’Entitat per correu ordinari c/ Ermita, 33 2n 2a (08907) L´Hospitalet o en el correu de la Entitat luzdeluna@bellvitge.es

El termini per a la presentació serà de l’1 al 30 de novembre del 2009 i es farà públic el resultat de l’escrutini del jurat (la determinació de la qual serà inapel·lable) el divendres dia 18 de desembre a les 18:00 hores en un acte que tindrà lloc al Saló d’Actes de l’Aula de Cultura del districte VI (Bellvitge). Els poemes guanyadors quedaran a disposició de l’Entitat per a la seva lliure difusió, i els altres no premiats seran destruïts.

S’atorgaran dos premis, un 1r premi en llengua castellana y un 1r premi en llengua catalana, que consistirà en el lliurament de trofeu (Plat decorat i exclusiu), un diploma acreditatiu i un lot de llibres dels escriptors de Luz de Luna. També es farà un reconeixement públic als cinc finalistes en català i en castellà amb el lliurament d’un diploma acreditatiu. Així mateix, aquests poemes, com a reconeixement del certamen, seran publicats a la revista d’edició impresa “Luz de Luna” durant el transcurs de les seves edicions de 2010. A tots aquests se’ls enviarà per correu la revista durant un any.

La participació en aquesta convocatòria implica l’acceptació de les bases i del veredicte del Jurat. Qualsevol anomalia o dubte que pugui aparèixer en el transcurs del certamen, serà estudiada i resolta per la directiva de “Luz de Luna”.

Per qualsevol dubte referent al certamen cal dirigir-se al telèfon 658 81 15 45

M. Gutiérrez Izquierdo
Presidente A.C.P. Luz de Luna

Anuncis

1 comentari »

  1. :)) Algo tengo por ahí para presentarlo… ^^

    Comentari per Emma — Octubre 27, 2009 @ 2:04 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: