Associació de Veïns de Bellvitge

Desembre 7, 2009

Hesperia Tower vs. Ermita de Bellvitge

La setmana passada va aparèixer al facebook un nou grup sobre el barri:  La ermita de Bellvitge, el símbolo del barrio!La descripció que dona la Sabina, la creadora/administradora del grup, diu “La ermita existía desde mucho antes de que se construyesen los altos edificios del barrio, y aunque está ahí medio escondida, sigue siendo el símbolo de Bellvitge, independientemente de las creencias religiosas. Todo Bellvitge le tiene cariño!”

El debat que volem plantejar aquesta setmana al nostre/vostre grup del facebook és si considereu que l’ermita és encara el símbol, la icona que representa a Bellvitge, o pot ser l’espectacularitat de l’Hesperia Tower se l’ha menjada, i la petita i ofegada ermita ha quedat com a símbol d’altra època. També podeu pensar que hi han més icones o més símbols del barri o dels seus veïns i veïnes; tot això el deixem a debat (si és possible feu els comentaris al fòrum del facebook obert per aquest debat, sinó aquí sota)

2 comentaris »

  1. Evidentment, la ermita és encara el símbol l’autèntic, el que s’enfonsa en la nit dels temps, l’arrel, i l’Hesperia és un sobreafegit que a més no forma part del barri (viu d’esquenes al barri). Si parlèssim de l’SPA encara podríem parlar de certa participació de la gent del barri encara que no sigui per compartir (la major part de les vegades). Altres símbols de l’iconografia de Bvtge? és clar, les fotos de la lluita dels últims 60’s i primers 70’s

    Comentari per Amalvigio — Desembre 9, 2009 @ 12:15 pm

  2. Per als que vivim al barri des de fa temps i l’estimem i sentim com casa nostra, està claríssim que no ha perdut el seu encant i la seva força com a símbol principal de Bellvitge.
    Jo hem vaig casar allà i també vaig batejar als meus fills.

    Comentari per emma — Desembre 15, 2009 @ 8:20 pm


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Please log in using one of these methods to post your comment:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s

Bloc a WordPress.com.

%d bloggers like this: