Associació de Veïns de Bellvitge

Octubre 10, 2009

Cucs fastigosos a Bellvitge

Filed under: Fauna,MEDI AMBIENT,Plagues,SANITAT — AVVBellvitge @ 12:01 am
Tags: ,

Aquest dijous vam rebre des del grup del facebook un missatge de la Vicky alertant-nos de que uns cucs d’uns 5 cm de llarg i 1 cm de gruix estaven sortint del terra davant de la torre 406 de la Rambla Marina. Ahir el lloc estava ple de forats d’un centímetre de diàmetre i molts cucs prenien el sol.

Ella mateixa ens va comentar que des del servei de control de plagues de l’Ajuntament l’havien dit que segurament eren larves de coleòpters, però que no era normal que sortissin a aquesta època del terra. Nosaltres tampoc sabem la causa de la seva sortida antinatural, pot ser per les altes temperatures, les pluges, agents químics,… per nosaltres és un misteri,…

Cal dir que aquests cucs únicament representen un perill per les plantes, però son realment repugnants pels nostres ulls. Per tant, per no ferir sensibilitats i que ja no torneu a entrar al bloc, hem decidit possar dues fotografies a una altra pàgina i donar l’opció a vosaltres de veure-les o no mitjançant aquest enllaç: CUCS (la contrasenya es també “cucs”).

1 comentari »

  1. No m’havia adonat d’això. Gracies per la info ^^

    Agraeixo moltíssim lo de la foto, de veritat, hem fan molt de fastic.

    Comentari per emma — Octubre 10, 2009 @ 12:44 am


RSS feed for comments on this post. TrackBack URI

Deixa un comentari

Bloc a WordPress.com.